WAT KAN ZOEV CITY VOOR JOU DOEN?

Zoev City is in het leven geroepen om bij het vervoeren van bouwmaterialen, afval en goederen in de binnenstad zo min mogelijk meters over de weg te maken. Dit doen wij volledig elektrisch! Zoev City brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Geen uitstoot van CO2, fijnstof of roet
  • Minimale afstanden over de weg
  • Goederen de stad in en afval de stad uit
  • Leveringsbetrouwbaarheid, er treedt geen filevorming op.
  • Schepen zijn in staat een groot volume in één keer te vervoeren.
  • Op het water is er geen extra transportbegeleiding nodig voor zeer zwaar transport.
Ons materieel

20 ruimschuiten 45 ton
5 sleepduw boten
1 Dekschuit met kraan
5 DEKSCHUIT
2 pont zwaarvervoer
1 Elektrische wagen
1 pont zwaarvervoer

bouwTRANSPORT

Zoev City is gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening op het gebied van bouwtransporten en verzorgt de complete bevrachting voor een groot aantal bouwprojecten in de binnenstad. Naast bevoorrading en het aan/afvoeren van grote hoeveelheden grond en puin biedt Zoev City ook oplossing voor bijzonder transport. Denk bijvoorbeeld aan graafmachines, hijskranen en betonmixers. Al het bouwmateriaal en materieel kan tijdelijk opgeslagen worden bij onze partner City Dock, aan het water. Voor elke project hebben wij een logistieke oplossing. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bouwtransport over water.

Afvaltransport

Voor afvalinzameling biedt Zoev City verschillende diensten en afvalcontainers aan.
Zoev City is specialist op het gebied van inzameling en transport van alle soorten afvalstromen. We verhuren en plaatsen containers voor elke locatie en type afval en zorgen voor gescheiden afvalinzameling aan de bron. Van bedrijfs-, bouw- en sloopafval tot hout, puin en grond. Ook het transport van primaire en secundaire bouwstoffen, vervuilde grond en bouw- en slooppuin is voor ons bekend terrein. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw afvaltransport over water.

GoederenTRANSPORT

Het bevoorraden van winkels en andere bedrijven in de binnenstad is onze nieuwste service. Wij hebben een transportketen ontwikkeld van drijvende opslaghubs en kleine elektrische voertuigen waarmee we elk adres in de binnenstad met grote precisie 
kunnen bereiken. Door de inzet van kleine elektrische voertuigen heeft
Zoev City in veel gevallen mogelijkheden om ook buiten venstertijden te bevoorraden. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw goederentransport over het water.

NIEUWSgIERIG GEWORDEN?

Wilt u ontdekken of Zoev City u kan helpen in het verduurzamen van uw transport en afval? Neem dan contact met ons op.

Gedempt Hamerkanaal 10, 1021 KM
T: 06 41 7811 26
E: hello@Zoevcity.nl

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.