DE DUURZAME LOGISTIEKE OPLOSSING VOOR EEN SCHONER AMSTERDAM

Steeds vaker storten historische kademuren in. Dat levert gevaarlijke situaties op. Ons Unesco-werelderfgoed bezwijkt onder het gewicht van het huidige verkeer. De kades zijn 400 jaar geleden berekend op paard en wagen en niet op transport boven de 7500 kilo. Helaas maken elektrische vrachtwagen met zware accu’s het alleen nog maar erger. Bij vervoer over het water speelt gewicht geen rol.

Zorgeloze Oplossing Elektrisch Vervoer. Zoev City heeft een duurzaam concept ontwikkeld om goederen en afval binnen Amsterdam te vervoeren, waarbij zo min mogelijk gebruik wordt gemaakt van de weg. Hoe? Over het water! 

Zoev City is in het leven geroepen om zo min mogelijk meters over de weg te maken van de stad naar de opslag. Daarom verzorgen we in Amsterdam duurzaam transport van goederen over het water. Dat betekent minder drukte op de weg, minder uitstoot en minder geluidsoverlast.

 

 

HET TEAM

KANTOOR

Binnen Zoev City werken we met hele enthousiaste mensen. Ons team heeft veel technische bagage en ruime ervaring met de meest uiteenlopende bouw en transport projecten.


SCHIPPERS

Onze vakkundige stuurmannen en matrozen zorgen ervoor dat alles veilig geladen en gelost wordt en beschikken over ruime nautische ervaring


ONDERHOUD

Wij werken samen met Cordaan / Transtech. Zij bieden mensen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in lassen, schilderen, en opknappen en repareren van boten.