BOUWTRANSPORT

Zoev City is gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening op het gebied van bouwtransporten en verzorgt de complete bevrachting voor een groot aantal bouwprojecten in de binnenstad. Naast bevoorrading en het aan/afvoeren van grote hoeveelheden grond en puin biedt Zoev City ook oplossing voor bijzonder transport. Denk bijvoorbeeld aan graafmachines, hijskranen en betonmixers. Al het bouwmateriaal en materieel kan tijdelijk opgeslagen worden bij onze partner City Dock, aan het water. Voor elke project hebben wij een logistieke oplossing. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bouwtransport over water. Wij vervangen zwaar transport over de weg. De materialen zijn altijd beschikbaar door onze drijvende opslag-hub van 80 ton.

WAT KAN ZOEV CITY VOOR JOU DOEN?

Zoev City is in het leven geroepen om bij het vervoeren van bouwmaterialen, afval en goederen in de binnenstad zo min mogelijk meters over de weg te maken. Dit doen wij volledig elektrisch! Zoev City brengt de volgende voordelen met zich mee:

ONS MATERIEEL

20 ruimschuiten van 45 ton

5 sleep/duw boten

1 dekschuit met kraan

5 dekschuiten

2 ponten zwaarvervoer

1 elektrische wagen

1 pont zwaarvervoer

Opslag en distributie direct naast de A10!

Bij City Dock kunt u al uw bouwgoederen tijdelijk opslaan. Vanaf dit opslagpunt verzorgen wij de levering van deze goederen op elk gewenst moment in de binnenstad van Amsterdam. Deze distributie doen wij per electrische boot. City Dock bevindt zich direct naast de A10 in het havengebied van Amsterdam. Makkelijker kan het het niet.

Deze nieuwe manier van laden en lossen levert logistiek veel rust en gemak op. Zowel de binnenstad ondervind minder hinder van bouwverkeer en ook bouwbedrijven ondervinden het grote gemak van deze werkwijze. De bedrijven die al met ons werken willen niet meer anders.

Het is even wennen aan de andere manier van werken maar éénmaal in het systeem zal het alleen maar rust en gemak opleveren.

Voor elke project hebben wij een logistieke oplossing. City Dock verzorgd de gehele logistiek van opslag en de aan- en afvoer voor allerlei verschillende projecten. De opdrachtgever hoeft alleen maar aan te geven waar en wanneer. De partners die nu al gebruikmaken van onze hub zijn stuk voor stuk enthousiast.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.