RUST EN GEMAK OP DE GELDERSEKADE DOOR SAMENWERKING DE NIJS & ZOEV CITY

Aan de Geldersekade in Amsterdam worden diverse panden samengevoegd tot een hotel met ca. 80 kamers. In dit deel van de stad is geen of nauwelijks ruimte voor aan- en afvoer van bouwmaterialen over de straat. Net als zo vele andere plekken in de binnenstad is deze middeleeuwse kade niet gemaakt voor grote en zware vrachtwagens. Er is maar één manier om de aan- en afvoer te regelen en dat is over het water. Bouwbedrijf De Nijs vond een oplossing voor dit probleem door een samenwerking met Zoev City aan te gaan. Zoev City verzorgt tijdens het gehele project al de transportlogistiek over water.

Een groot voorstander van het vervoer over water is uitvoerder Maikel Wit van bouwbedrijf De Nijs.

“Ter plekke geeft het een enorme rust rondom het bouwterrein, geen hectiek met vrachtwagens die moeten lossen en zelf bepalen wanneer de voorraad van het schip naar binnen wordt gehesen. Zonder maar iemand op te houden of in de weg te staan”.

Maikel Wit zegt ‘lyrisch’ te zijn over deze oplossing met Zoev City.
Op de vraag hoeveel vrachtwagens het per dag of per week scheelt durft Wit geen uitspraak te doen, dat laat hij liever aan de afdeling planning of logistiek over maar dat het een potentieel aantal zal zijn is duidelijk. Rust en gemak, gefaciliteerd door Zoev City, dient de mens bij bouwbedrijf De Nijs aan de Gelderse kade.

 

PROJECTINFORMATIE

Project:
Geldersekade Amsterdam

Opdrachtgever:
Bouwbedrijf De Nijs

Uitvoerder:
Zoev City